به گزارش ایرنا اسماعیلی روز شنبه 19آبان در دومین همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی در سالن همایش های وزارت ارشاد گفت: در عصری زندگی میکنیم که نیازهای ذهنی همه مردم ما از جایی دیگر در حال برآورده شدن است، عصری که هر کس در هر کجای دنیا هرآنچه تولید میکند میتواند به دست بقیه هم برساند هر آنچه هر جای دنیا تولید می شود اینجا قابل مصرف است.
وی افزود: در این شرایط امروز بحث سواد رسانه ای از حالت تشریفاتی و شیک و مجلسی در حال خارج شدن و در مرحله ورود به بحث امنیت ملی است چون تمام مطالب امروز رسانه ای می شود، در آینده نزدیک به نسلی نزدیک میشویم که اصلا مایل به شنیدن حرفهای امروز نیستند.
اسماعیلی گفت: در بحث مدیریت رسانه باید گفت آفتی که الان دامنگیر کشور ما شده فاصله معنا دار و بی معنایی است که بین اساتید ارتباطات و روزنامهنگاری و رسانهها وجود دارد که هر کدام کار خودشان را میکنند و هیچگاه همدیگر را قبول ندارند.
وی افزود: راهروهای شیشه ای صدا و سیما امروز باید محل رفت و آمد کارشناسان رسانه باشد اما چنین چیزی اتفاق نمی افتد و بسیاری از مشکلات رسانه ای ما اینگونه مسائل و عدم درک جایگاه مدیریت رسانه است.
اسماعیلی گفت: هیچ کجای دنیا آدم های حرفه ای رسانه بعد از 25 سال خانه نشین نمیشوند، بلکه تا آخر عمر کار می کنند.
وی از برگزاری نشست های تخصصی در فرهنگسرای رسانه به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب با عنوان تجربه 40 سواد رسانه ای به منظور بازگویی تجربیات و مشکلات خبر داد.
در این مراسم از کتاب «سواد آموزی در فضای مجازی» شامل گزیده مقالات بین المللی سال های 2017 و 2018 با موضوع سواد رسانه ای، اطلاعاتی و دیجیتالی با ترجمه گروه مترجمین بازتاب و انتشارات پشتیبان رونمایی شد، این کتاب به سفارش انجمن سواد رسانه ای تهیه شده است.